Gå til hovedinnhold Gå til søk
Våpenskjold
Sentralbord 70 24 65 00
Send e-post

Uten navn [2] 

Hopp over navigasjonskoblingerNyheiter > Barne- og familietenestene Gå til hovedinnhold
Temaelement 
View Part 

Foredrag "Mitt møte med Norge" - med Safia Abdi Haase

¤EPII_TITLE¤ Onsdag 28.09.2016 kl. 18.00 på Kulturhuset. 
 Ope for alle, gratis inngang. Sal av kaffe og kake.
Arr.: Frivilligsentralen, Flyktningkontoret og Rebeccalosjen.

Ta gjerne med deg ein ven, ein kollega eller ein nabo og kom!

"Safia Abdi Haase betegner seg selv som ”ferdig vandret” innvandrer – hun er kommet for å bli. Hun har vist en unik vilje til å finne sin egen plass i det norske samfunnet, som kvinne, mor og samfunnsborger, og har blitt en stemme man legger merke til. Hun har mottatt en rekke priser, sitter i utvalg for regjerningen og utgitt flere egne publikasjoner. Hun ble æresmedlem i Norske Kvinners Sanitetsforening i 2005, en utmerkelse hun mottok blant annet for; «at hun er en viktig rollemodell for innvandrerkvinner i Norge.» Men tar man et blikk på Safia sin cv, ser man at hun ikke bare er en rollemodell for innvandrerkvinner. Siden Safia kom til Norge i 1992, har hun voksenopplæring og videregående skole, samt utdannet seg som sykepleier ved Høgskolen i Harstad. Hun har tilegnet seg prosjektkompetanse gjennom Høgskolen i Oslo og senere en Mastergrad i International Welfare and Healt Policy ved Høgskolen i Oslo. Hun greide på kort tid, i en helt ny kultur sette seg mål og oppfylle sine drømmer. I 2002 kom dokumentarfilmen ”Safia og hennes døtre” ved Karl E Rikardsen (Harstad) som handler om Safia og hennes tre døtre og deres møte med norsk kultur.

 Safia vet hva det vil si å sette seg mål, og hva som skal til for å nå dem. Hun har inspirert kvinner og menn over hele Norge, og vært en veiviser for mange som ønsker større kunnskap om innvandring og integrering. Gå ikke glipp av dette unike foredraget fra en av Norges mest anerkjente foredragsholdere på dette temaet".

Info 
Web Redaktør 19.09.2016 Tips ein venn om denne sia Tips ein venn Registrer ei elektronisk tilbakemelding Tilbakemelding Skriv ut denne sida Skriv ut
Kategoristruktur 
Hopp over navigasjonskoblinger.
Rediger 
Uten navn [4]