Gå til hovedinnhold Gå til søk
Våpenskjold
Sentralbord 70 24 65 00
Send e-post

Uten navn [2] 

Hopp over navigasjonskoblingerNyheiter > Barne- og familietenestene Gå til hovedinnhold
Temaelement 
View Part 

Frivilligprisen for 2008 er delt ut til Ole Gjemsø. Gratulerer

¤EPII_TITLE¤ Ole Gjemsø vart tildelt Frivilligprisen av ordførar Jan Kåre Aurdal onsdag 10.desember 2008. Tilstellinga gjekk føre seg på Fønixhuset og prisen var ein sjekk på kr. 5.000,- og eit diplom.

Tildelinga av Frivilligprisen kom heilt uventa på ein rørt Ole som takka idet han også tok imot blomster av styreleiar for Fønix, Evelyn Liseth.

Som grunngjeving har juryen lagt vekt på at Ole Gjemsø blant anna har vore ein pådrivar i oppbygginga av Fønixhuset, og han har også vore medlem i styret. Ole har lagt ned mykje arbeid i oppussing og istandsetting av Fønixhuset. Hans arbeid og innsats har pågått i ca 7 år og han var ein av dei som tok initiativet til denne aktiviteten. Prisvinnaren er ei ildsjel som står på og er den første som møter opp og den siste som går. Ole var også med og forhandla fram ein god avtale når ny Oscar-bil vart kjøpt inn i fjor, og han stiller gjerne opp og køyrer Oscarbilen når det er behov for det.

Ole viser med sin innsats at han bryr seg og viser omsorg for andre menneske, han er eit ja-menneske som alltid er positiv. Gratulerer.
Info 
Webredaktør 10.12.2008 Tips ein venn om denne sia Tips ein venn Registrer ei elektronisk tilbakemelding Tilbakemelding Skriv ut denne sida Skriv ut
Kategoristruktur 
Hopp over navigasjonskoblinger.
Rediger 
Uten navn [4]