Gå til hovedinnhold Gå til søk
Våpenskjold
Sentralbord 70 24 65 00
Send e-post

Uten navn [2] 

Hopp over navigasjonskoblingerNyheiter > Landbruk og Miljø Gå til hovedinnhold
Temaelement 
View Part 

Produksjonstilskott

¤EPII_TITLE¤ Det nærmar seg snart innsending av ny søknad for produksjonstilskott og tilskott til avløysing ved ferie og fritid. I det høve vil vi minne om at det frå og med denne søknaden ikkje lenger vil bli sendt ut skjema i posten. Vi oppmodnar difor alle til å søkje elektronisk.

Det er mange fordelar med det. Det er enkelt og risikoen for feil er mindre, ettersom mange av opplysningane blir kontrollerte før levering. Ein søknad utan feil reduserer risikoen for avkorting og aukar mulegheita for å få tilskott ved hovudutbetalinga. Erfaringa tilseier at det likkje er lurt å vente til siste dagen med å søkje, då det kan være stor pågang på nettet.

Statens landbruksforvaltning har laget to rettleiingsfilmar som skal vise korleis du søkjar elektronisk. Filmane finner du her: https://www.slf.dep.no/no/produksjon-og-marked/produksjonstilskudd/hvordan-soke.

Info 
Web Redaktør 21.12.2012 Tips ein venn om denne sia Tips ein venn Registrer ei elektronisk tilbakemelding Tilbakemelding Skriv ut denne sida Skriv ut
Kategoristruktur 
Hopp over navigasjonskoblinger.
Rediger 
Uten navn [4]