Gå til hovedinnhold Gå til søk
Våpenskjold
Sentralbord 70 24 65 00
Send e-post

Uten navn [2] 

Hopp over navigasjonskoblingerNyheiter > Barnehagar Gå til hovedinnhold
Temaelement 
View Part 

Animasjon som pedagogisk metode i barnehagen

¤EPII_TITLE¤ Bente Aasheim har halde på med animasjon i 14 år. Torsdag møtte ho 16 entusiastiske barnehagetilsette for å lage film.
Barnehagane i Sykkylven er i gang med eit felles prosjekt med bruk av ipad som pedagogisk verktøy i arbeidet med språkstimulering. Språk er nøkkelen til å bygge sosial kompetanse, utvikle vennskap og mestre overgangen til skule på ein god måte. Bente Aasheim har arbeidd med animasjon i mange år og har vore med i den kulturelle skolesekken som er eit tilbod i grunnskulen. Dei siste åra har ho arbeidd med animasjon på ipad. Vi var så heldige å få ein kursdag med animasjon som metode i barnehagen. 16 deltakarar fekk lære å lage animasjonsfilm på ein overraskande grei og enkel måte. Dette er ein arbeidsmåte som barn ned i 3-4års alderen fint kan klare og det er ikkje utenkeleg at vi må lage vår eigen animasjonsfestival på den nye flotte kinoen vi har.
Info 
Web Redaktør 22.11.2013 Tips ein venn om denne sia Tips ein venn Registrer ei elektronisk tilbakemelding Tilbakemelding Skriv ut denne sida Skriv ut
Kategoristruktur 
Hopp over navigasjonskoblinger.
Rediger 
Uten navn [4]